Olemme avoinna
Varaukset

Hotelli Rantakatti
Huvimannila
Willa Pihlaja
Caravan- ja camping-alue

Niemitupa
Saimaan Joutsen lauttahuvila

Uutta

Niemituvan paimenviikot

Vietä erilainen lomaviikko hoitaen lampaita samalla kun nautitte luonnosta ja kiireettömästä hetkistä. Kaikki tämä Punkaharjun kauniissa maisemissa Saimaan äärellä.

Lue lisää

Aukiolo – Ajankohtaista – Uutta

Kesän majoitukset varattavissa nyt. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja varaa lomasi Punkaharjulla. Olemme auki normaalisti – myös juhannuksena.

Niemitupa sekä Saimaan Joutsen lauttahuvila palvelevat normaalisti keväästä syksyyn. Muut majoitukset ovat suljettuna 6.6. – 22.6. sekä 27.6 – 18.7.2022 yksityistilaisuuden takia.

***************************************************************************

Majatalo Niemitupa ja Saimaan Joutsen lauttahuvila 1.5. – 19.6.22 majoitukseen!

VIIKKOVUOKRALLE, MA-MA, alkaen 20.6.2022:

Kysy lisää teija@rantakatti.fi


KATSOTAANPAS ASIAA TOISESTA NÄKÖKULMASTA!NÄYTÄT SILTÄ, ETTÄ SINULLE KELPAISI RENTOUTTAVA LOMA

Vietä se Suomen kauneimman järvialueen rentouttavan luonnon läheisyydessä.


Ajankohtaista

Taide- ja harjukierros Punkaharjulla

Bussiopastus ja taiteeseen tutustuminen, kesto n. 2,5 h. Hintaan 198 e (sis. kierros ja oppaan palvelut, ryhmällä omakustanteinen bussi).

Punkaharju on tunnettu luonnonkauniista maisemistaan, pitkästä matkailuhistoriastaan ja taiteesta! Savonlinnan oppaiden uutuuskierroksella vietetään taiteen ja historian täyttämä retkipäivä kansallismaisemissa, jotka ovat inspiroineet niin Topeliusta kuin Runebergiä, sekä tutustutaan paikkakunnan upeisiin taidekohteisiin.

Punkaharjun kierroksia välittää:

Teija Stenberg-Kero
Auktorisoitu opas
Rantakatti Mannila
+358 40 829 1520
teija@rantakatti.fi
Tutustu myös muihin opastuksiimme täältä 🙂

Podcast Punkaharjun historiasta

Niemituvan emäntä Teija Stenberg-Kero oli haastateltavana Saimaan rannoilta podcast-sarjassa, jossa kerrotaan Punkaharjun historiasta sekä taustasta. Tutustu Punkaharjuun ja kuuntele podcast.


Majoitusta joka lähtöön

Mannilassa on majoitusta moneen makuun. Valinnan varaa löytyy aina hotellihuoneista huviloihin asti. Tai jos matkustat asuntovaunulla tai haluat nukkua teltassa, onnistuu sekin. Tai jos välttämättä haluat, niin nuku yösi vaikkapa komean omenapuun alla.

ALUEKARTTA

Lomasi voi alkaa

Punkaharjulla sijaitseva Mannila Rantakatti on osa 100 vuotta vanhaa maatilaa ja sijaitsee Suomen suurimman järven, Saimaan, rannalla. Rauhallinen paikkamme muodostaa siistin palvelukokonaisuuden ja meillä on kodinomainen tunnelma. Palveluksessasi on kolme sukupolvea samaa perhettä.

Varaa onnistunut lomasi heti

Varaa majoitus ja lomapaketti soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Voit varata majoituksen myös verkossa Booking.com -sivuston kautta.


Olemme monipuolisia


  • Hotelli
  • Mökit
  • Caravan ja telttailu
  • Ryhmämatkat
  • Ravintola
  • Kokoukset
  • Sauna
  • Juhlat
  • Tapahtumat
  • Veneet
  • Lomapaketit
  • Runsaasti aktiviteetteja

Ravintolapalvelut

Ravintolastamme saat herkulliset ateriat oli sitten aamu, päivä tai ilta. Menumme on kattava ja herkullinen. Tutustu lisää klikkaamalla tästä.

Luokkaretket ja rippileirit

Luokkaretket, leirikoulut ja rippileirit. Kaikki nämä voi viettää kauniin luonnon keskellä. Meillä on ryhmille sopivat tilat ja aktiviteetteja, joten meillä ei tule tylsää.