Saimaan Joutsen lauttahuvila vuokrattava

Varaa

Kysy lisää

Vieraita varten – vuokrattava lauttahuvila

Voit yöpyä lauttahuvilan ollessa kiinnitettynä laituriin Punkaharjulla tai siirtyä haluamallesi sopivalle yöpymispaikalle Saimaalle.

  • 2+2 makuupaikkaa
  • 48 m2 / 25 m2
  • Huippuvarustelu
  • Kattoterassi
  • Sauna
  • CE-merkitty

Tarjous: Saimaan Joutsen ELOKUUN viikkovuokrasta -10%, kun varaat juhannukseen mennessä.

Tällaista majoitusta et ole vielä kokenut

Uutta! Lauttahuvila Niemituvan rannassa:
Lämmitettävä sisätila 27 m2, 1 mh + tupakeittiö ja oleskelu (2 + 2 hlöä )

Varustelu, jonka parissa viihdytään

Lautan koko on 48 m2, josta 27 m2 on lämmintä, ympärivuotista asumistilaa. Katolta löytyy viihtyisä terassi, josta pystyy ihastelemaan upeita maisemia. Lautassa on katon lisäksi terassit keulassa ja takana. Katolta löytyvät myös aurinkopaneelit.

Saimaan Joutsenessa on makuuhuone, kylpyhuone, sauna, avara tupakeittiö isoilla ikkunoilla ja kaikilla mukavuuksilla, tupakeittiön nurkassa on ohjaamo. Suuret liukuovet vievät terassille, josta pääsee ihailemaan puhdasta Saimaata. Lautassa on majoitustilat 2+2 henkilölle.

Lautta on CE-merkitty ja siinä on mm. kaikille jäte- ja harmaille vesille omat säiliöt, joten lautta on ympäristöystävällinen.

Lue artikkelimme kuinka Saimaan Joutsenen idea sai alkunsa sekä kuinka hankimme lautan täältä.

Saimaan vesistö odottaa sinua, kippari

Saimaan Joutsen on 11 metriä pitkä ja 4,2 metriä leveä. Koko on siis oikein sopiva myös itse ajettavaksi. Vauhtia lautalle antaa perässä olevat kaksi 20 hv Honda moottoria. Sisäohjaus tarjoaa hyvän ohjauskokemuksen sekä navigointiohjelma pitää huolen, että Saimaan lumoavaan saaristolabyrinttiin ei eksytä.

Katso lautan tekniset tiedot ja vakiovarustelu täältä.

Saimaan Joutsen pohjakuva

Hinnasto

Liikennöinti edellyttää vähintään viikon vuokrausta. Lyhyemmissä vuokrausajoissa sopimuksen mukaan.

Toukokuu

Hinta 1 500€/vko.
Vuokrausaika on viikko: maanantaista maanantaihin.

Kesäkuun alku

1 900 €/vko.
Vuokrausaika on viikko: maanantaista maanantaihin.

Kesäkuun loppu ja heinäkuu

2 450 €/vko.
Vuokrausaika on viikko: maanantaista maanantaihin.

Elokuu

1 900 €/vko.
Vuokrausaika on viikko: maanantaista maanantaihin.

Muu aika yöpymiseen (ei liikennöintiä)

150 €/vrk ja heinäkuussa, jos on vapaana yöpymiseen, niin 190 €/ vrk.
Minimivuokrausaika 3 vuorokautta.

Liikennöinti lautalla

Toukokuusta elokuuhun lautalla voi liikennöidä haluamansa mukaan. Muuna aikana liikennöinti sopimuksen mukaan. Kerrothan varauksen yhteydessä, mikäli haluat liikennöidä lautalla.

Tuuliraja

Lauttahuvilan seilauksen tuuliraja on 6 m/s. Jos touko- ja elokuun välisellä jaksolla lautalla ei voi seilata tuulirajoituksen vuoksi, tarjoamme lauttahuvilan vuokraukseen alennuksen. Tuulirajoituksen vuoksi laiturissa vietettyjen vuorokausien osalta noudatetaan seuraavia alennettuja vuokraushintoja:

Heinäkuu: 190 €/vrk

Muu aika: 150 €/vrk

Mikäli tuulirajoituksen vuoksi lauttaa joudutaan pitämään laiturissa, hyvitämme näiden vuorokausien osalta vuokran alennuksena tai palautuksena.

Asuuko sisälläsi pieni seikkailija, joka haluaa yöpymään Saimaan vesille?

Saimaan Joutsen lauttahuvilalla voi siirtyä lähes minne tahansa Saimaalle. Jos olet kiinnostunut yöpymään Saimaalla haluamassasi paikassa, kysy tarjousta. Veneilykokemusta edellytetään.

Lauttahuvila sijaitsee Niemituvan laiturissa.

Kuljetus haluttuun paikkaan

Tarjoamme myös lauttahuvilan kuljetuksen toivomaanne sijaintiin Saimaan vesistöllä, esimerkiksi kesäiseen Savonlinnaa. Kysy tarjous.

Etäisyydet

Juna-asema: Luston asema 4 km.
Kaupat: 8 km
Kansallismaisema: 3 km

Varaukset ja tiedustelut

Sijainnin sekä muut yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.

Saimaan Joutsen -lauttahuvilaa vuokraa Saimaan Lauttahuvilat Oy. Vieraile sivustolla.

Lautan tiedot

TEKNISET TIEDOT

Pituus: 10,80 ▪ Leveys 4,20m ▪ Sivulaidat n 0,5m ▪ Syväys 0.30 – 0.50m ▪ Korkeus vesirajasta 2,70 – 2,90m ▪ Asuinpinta-ala 7,00 x 3,80m ▪ Sisäkorkeus 2.18m ▪ Makeavesitankki 400 lt tasonäytöllä ▪ Septitankki 400 lt taso- näytöllä ▪ Sinkitty katamaraani teräsrunko ▪ Uppoamattomat polyeteeni ponttoonit (polystyreeni täyte) ▪ Asuinosa puurunko ▪ Synteettinen keinopuu tai kestopuu ulkopanelointi (valinnainen) ▪ Turvakaiteet ulkotiloissa (etu- ja takaterassilla)▪ CE kategoria D.

VAKIOVARUSTUS:

Makuuhuone sis vaatekaappi ja tekninen tila, Vuoteen alla integroitu säilytystila ▪ Kaasupullotelineet (takaterassilla) ▪ 230V maasähköjärjestelmä sis akkulaturi käyttökytkimellä ▪ Kaasutoiminen lämmitysjärjestelmä (nestekiertoiset patterit) vaihtoehtoisesti sähkötoiminen lämmitysjärjestelmä ▪ Kattopanelointi sis. LED valokiskot ▪ WC / kylpyhuone ylä- ja alakaapistot LED valolla, suihkukaappi, WC sähkötoimisella huuhtelulla ▪ Keittiö; kaasutoiminen keittotaso, 160cm keittiötaso, ylä- ja alakaapistot, välitilan LED valaistus, vesipiste altaalla, jääkaappi pakastinlokerolla 230V ▪ Linoleum lattiapinnoite ▪ Lasikuitutapetti – maalattu ▪ Sisätilojen väliovet pyöreällä ikkunalla (3 kpl) ▪ Kiinnitysknaapit 6 kpl (RST tai harmaa alumiini) ▪ Teleskooppi uimatikkaat.